tuin en park machines

Ook voor nieuwe tuin en park machines kunt u bij ons terecht, wij kunnen u een compleet assortiment van machines aan bieden voor de professional maar ook voor de particulier. wij hebben altijd diverse machines op voorraad en eventueel demo machines.  Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en wij adviseren u een product wat bij u past. Wij zijn de zero-turn maaier specialist uit de regio en daarom bieden wij u de beste zero-turn maaiers op de markt.

Wij leveren uitsluitend kwaliteit producten waar wij zelf volledig achter staan.  Ons doel is daarom ook machines leveren tegen de beste prijs kwaliteit verhouding met de beste service!

Wij zijn dealer van de volgende merken:

WOLF-Garten. Kwaliteit made in Germany. Sinds 1922.

Sinds de oprichting van de onderneming onderscheidt WOLF-Garten zich door innovatieve productoplossingen. Tegelijkertijd staan ook de hoogste kwaliteitsnormen, passie en liefde voor detail bij de productie op de voorgrond.

 

De Ariens Company is een Amerikaans familiebedrijf opgericht in 1933 door Henry Ariens, de overgrootvader van de huidige president Dan Ariens. De Ariens Company heeft in haar ruim 80-jarige bestaan een uitstekende naam opgebouwd voor zeer hoogwaardige machines voor ieder seizoen. Of het nu gaat om een grasmaaier, sneeuwfrees of een van de andere machines: in ieder product vindt u passie, innovatie, betrouwbaarheid, focus op de gebruiker en vakmanschap.

Dan Ariens omschrijft de visie en cultuur van De Ariens Company

“In deze tijd van high-tech en massaproductie is het bij ons altijd traditie gebleven om onze klanten het beste te bieden, zowel voor wat betreft het product als de service. Deze traditie is begonnen toen mijn overgrootvader Henry Ariens in 1933 de Ariens Company stichtte, met als onderliggende gedachte dat kwaliteit, betrouwbaarheid en prijs de drie belangrijkste eigenschappen van een machine zijn. Alhoewel het fabricageproces uiteraard grote veranderingen heeft ondergaan, hebben wij getracht een evenwicht te bereiken tussen de high-tech van vandaag en het vakmanschap uit het verleden. En niet zonder enige trots kunnen we stellen daarin geslaagd te zijn. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde ontwerp- en productietechnieken. Technieken, die we hebben overgedragen aan de mensen die zich zeer bewust zijn van de noodzakelijke, optimale kwaliteit van onze producten. 

Daarom is ons product beter. Daarom is ons product uiterst betrouwbaar en daarom ook kunnen wij een bijzonder goede garantie geven op al onze machines.

Ik dank u voor het feit dat u een Ariens product overweegt. Mocht u tot aanschaf overgaan, dan zijn wij er van overtuigd dat de machine aan al uw wensen zal voldoen en u vele jaren lang trouw zal dienen.”

Gravely is een Amerikaans bedrijf dat al sinds 1916 producten bouwt voor de professional in gazon- en landschapsonderhoud. Sinds 1982 is Gravely een merk van de Ariens Company, een familiebedrijf met ouderwetse waarden en normen gecombineerd met vooruitstrevende techniek. Het is moeilijk om een fabrikant van tuin- en parkmachines te vinden die al zo lang hoogwaardige producten bouwt voor de professionele gebruiker. We praten namelijk over bijna 100 jaar. De vraag is; waarom zijn zoveel mensen generaties lang trouw gebleven aan Gravely? Het antwoord is simpel; de producten voldoen aan, en overtreffen veelal, de verwachting van de professionele gebruiker.

Motivatie van Gravely

“Wij zijn gedreven om continu onze producten te verbeteren. Dit is een proces dat bij ons nooit zal stoppen. Speciale teams zijn continu bezig componenten te evalueren en te verbeteren. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar onze producten maar ook naar het rendement van onze klanten. Hoe kunnen wij er voor zorgen dat u op de meest economische en ergonomische manier sneller uw klus kunt klaren. Dit schept tevreden en trouwe klanten en heeft ons succes mogelijk gemaakt. Een paar van onze sterke punten zijn:

  • Inzichtelijke techniek en vooruitstrevende ontwerp.
  • Strenge selectie en verificatie criteria voor componenten garanderen duurzaamheid en lage onderhoudskosten.
  • Efficiënte productiemethoden leiden tot machines die voldoen aan de hoogste professionele eisen tegen een betaalbare prijs.

Gravely 3 keer op rij bekroond tot Beste Grasmaaier Merk van het Jaar

Met een rijk erfgoed van kwaliteit en kracht, zijn Gravely machines al sinds 1916 een sterke partner bij Amerikaanse professionals in de groene sector. Wanneer een merk zo lang betrouwbaar is, kunt u er zeker van zijn dat een Gravely machine aan uw verwachtingen zal voldoen. Niet voor niets is Gravely in de “Mower Madness”-verkiezing voor de derde keer op rij bekroond tot het Beste Grasmaaier Merk van het jaar.  Mowers Direct, een van Amerika’s grootste internet stores, organiseert elk jaar een verkiezing, “MOWER MADNESS”, waaraan 64 gerenommeerde merken uit de groene sector meedoen. Wij hechten erg veel waarde aan deze verkiezing omdat de eindgebruiker bepaalt wat het beste merk is en niet een groep dealers of een (on)afhankelijke jury. En trots kunnen we u vertellen dat uit alle 64 merken juist Gravely als beste komt, zowel in 2014 en 2015 als in 2016.

Oleo-Mac is een merk van de Italiaanse groep Emak. Emak is een van ’s werelds grootste fabrikanten van tuin- en parkmachines. Met meer dan 20.000 verkooppunten wereldwijd een echte marktspeler van deze tijd. Het assortiment omvat 23 productgroepen met daarin meer dan  250 modellen voor zowel de particuliere als professionele gebruiker. Emak is vandaag de dag een belangrijke speler op wereldvlak met een omzet van meer dan 360 miljoen euro.

Achter al deze cijfers gaat een eigen geschiedenis en een eigen evolutie schuil, maar ze kaderen alles in de ruimere context van een bedrijf dat constant groeit en uitbreidt. Het merk Emak wordt internationaal erkend en gewaardeerd: het is een referentiepunt op het vlak van benzinemotortechnologie en de toepassingen ervan in de sector. Het is tevens de eerste fabrikant ter wereld die een drievoudig certificaat heeft verdiend op drie belangrijke gebieden, namelijk kwaliteit, ethiek en milieu. Zo stelt Emak de eerste 2-taktmotor voor met rechtstreekse mechanische brandstofinspuiting: maximale prestaties met minimale uitstoot. Een echte groene revolutie. Een systeem dat de norm voor de benzinemotor herdefinieert door de schadelijke uitstoot met 80% en het verbruik met 40% te verminderen.

Kettingzagen, bosmaaiers, grasmaaier, zitmaaiers, heggenscharen, motorhakfrezen, klepelmaaiers, allesmaaiers, transportmiddelen en nog veel meer die gebruikt kunnen worden op verschillende niveaus van intensiteit, vermogen en frequentie. De producten van Oleo-Mac zijn sterk, veilig en gemakkelijk te gebruiken… om u iedere dag en in elke situatie een vakman te voelen.