Shibaura

Shibaura tractoren

IHI is opgericht in 1950 door twee firma’s, Toshiba en IHI. Oorspronkelijk gestart als fabrikant van wel lichte als zware motoren. Pas in 1961 werd een tractorenfabriek voltooid waar trekkers tot 40pk gebouwd werden, zowel in 2-wielige als 4-wielige uitvoering. In 1978 werd de eerste serie trekkers boven 50 pk in productie genomen. IHI Shibaura is dan ook een vrij jong bedrijf en naar Europese maatstaven ongelofelijk snel uitgebouwd.

Shibaura heeft over een reeks van jaren een reputatie opgebouwd van pure kwaliteitsartikelen en is wereldwijd een belangrijk merk op het gebied van professionele tuin- en parkmachines. Daarnaast hebben we een uitgebreid pakket aan Shibaura tuin-park en sportveldmachines.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de uitgebreidere informatie per model. 

Wij bieden diverse compact tractoren van eenvoudige machines voor particulier tot zeer uitgebreide tractoren voor de professional in iedere prijs klasse. Ook hebben we een zeer groot aanbod compact werktuigen. 

Wij kunnen uw compact tractoren volledig naar wens ombouwen en aanpassen zodat u de perfecte machine voor uw toepassing heeft. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze compact tractoren of wilt u een offerte neem dan vrijblijvend contact met ons op.