Shibaura CM314-CM374 frontmaaiers

Shibaura CM314-CM374 frontmaaiers

De CM314 en CM374 zijn uitstekende professionele frontmaaiers met een vermogen van respectievelijk 30 en 36 pk. Deze maaiers zijn standaard uitgerust met een omklapbare veiligheidsbeugel en een vlakke vloer dat zorgt voor een vlotte toegankelijkheid. 

Comfort

De frontmaaiers zijn erg gebruiksvriendelijk. De hydrostatische transmissie heeft een lage werksnelheid voor precieze controle in zware omstandigheden en een wegsnelheid voor licht maaiwerk en transport. De hydrostatische bedieningspedalen zijn logisch geplaatst voor comfort en gebruiksgemak. Richtings of snelheidsveranderingen verlopen snel en vlot. De grote brandstoftank van 50 liter maakt het mogelijk de gehele dag te werken zonder tanken. Standaard zijn deze frontmaaiers voorzien van een dubbelwerkend ventiel voor het snel op en afbouwen van toebehoren. De CM314/CM374 zijn voorzien van een luxe stoel, deze kan afgesteld worden op het gewicht van de bestuurder. 

Maaikwaliteit

Deze frontmaaiers zijn voorzien van hydraulische gewichtsoverdracht hierdoor wordt tijdens het maaien een deel van het gewicht van de maaier overgedragen naar de vooras van de machine, waardoor de trekkracht van de machine op hellingen wordt bevorderd. De CM314/CM374 zijn voorzien van automatische en permanente vierwielaandrijving in moeilijke maaiomstandigheden (nat of op hellingen) kan het differentieel slot door middel van een pedaal geactiveerd worden om op beide voorwielen gelijke tractie te krijgen voor een betere controle. Het maaidek kan verticaal geplaatst worden zonder de aftakas te ontkoppelen, hierdoor is het onderhoud van het maaidek en het slijpen of verwisselen van de messen eenvoudig uit te voeren.