Accessoires

Ariens PTO aangedreven verticuteerder

Direct door de PTO aangedreven, en uit het midden geplaatste verticuteerder past op de standaard hefarmen. De ronddraaiende messen verwijderen vilt, mos en andere vervuiling uit het  gazon zodat de grasplant zich kan herstellen en de algehele conditie van het gazon verbeterd. Na het verticuteren kunt u eenvoudig het verwijderde afvalmateriaal opvegen met de PTO aangedreven gazonveger.

Specificaties

  • Werkdiepte is geheel instelbaar.
  • Werkbreedte is 76 cm.

Ariens PTO aangedreven gazonveger

Zelf voor diegene die hun gras tijdens het maaien niet opvangen is dit accessoire een nuttige optie. Het is de snelste en meest efficiënte manier om bladeren en ander tuinafval te verzamelen en is een uitkomst voor het opruimen na het verticuteren. Het borstelen van het gazon stimuleert de grasplant en voorkomt de vorming van vilt en mos terwijl de wals uw gazon geleidelijk egaliseert en een mooi baneneffect geeft.

Specificaties

  • Inhoud 300 liter voor de C & B serie.
  • Inhoud 390 liter voor de A serie.

Ariens PTO aangedreven versnipperaar

De PTO aangedreven versnipperaar past op alle trekker modellen van Ariens en is voorzien van 1 invoertrechter. Geen kabels & snoeren, geen generator of lastige vervoer.

Ariens PTO aangedreven breedtestrooier

De direct door de PTO aangedreven strooier heeft een grote trechter met een inhoud van 50 kilo (C & B serie) of 75 kilo (A serie). strooibreedte en hoeveelheid zijn veelvuldig instelbaar. De PTO aandrijving zorgt voor een gelijkmatig strooibeeld ongeacht de rijsnelheid van de trekker. Geschikt voor mest, bestrijdingsmiddel, zand en zout.

 

Ariens Transportbox

Sjouwen is verleden tijd met deze uiterst praktische transportbox van Ariens. De robuuste transportbox maakt van uw Ariens zitmaaier een universele all-rounder bij alle klussen rondom uw huis en tuin. Dankzij de robuuste bouw is deze box ideaal voor het vervoeren van uw gereedschap of afval bij tuinwerkzaamheden op uw land.

Ariens Tractorprofielbanden C series voor+achter

De Ariens Tractorprofielbanden is een set voor- en achterwielen met trekkerprofiel (band+velg ) welke uitsluitend af fabriek gemonteerd wordt. Deze set zorgt voor extra tractie op gladde en modderige ondergrond.